Guido van der Spek
Guido van der Spek

Guido van der Spek is een gedreven, inspirerende adviseur en interim manager, die "loopt" op het werken met mensen en het gezamenlijk behalen van resultaat.

Hij beweegt zich graag op het snijvlak van strategie en operatie en heeft altijd het drijven van de business als uitgangspunt gekozen.

Kernwoorden zijn dan ook business development, interim management en organisatie advies met een goed begrip van de juridische, financiƫle en vooral de menselijke kant van deze processen.

Guido is jarenlang stevig getraind en ervaren om succesvol oplossingen te positioneren in verschillende markten. Bovendien is hij gewend om strategische veranderingen door te voeren op basis van het overdragen van kennis, het creƫren van draagvlak en natuurlijk delen van het succes. Karakteristiek is zijn overtuigingskracht, teamgeest en volharding. Guido is een communicatief sterk "mensen-mens" en letterlijk gewend om op alle niveaus te acteren. Hij komt het best tot zijn recht als "meewerkend voorman", hij houdt van aanpakken!