Referentie Carrec Technocenter

Carrec Technocenter (www.carrec.net) is gespecialiseerd in technische schades aan personen-auto’s en lichte bedrijfs-auto’s. Behalve reparaties kunnen bovendien volledige revisies uitgevoerd worden van zowel motoren als van handgeschakelde en automatische transmissies. Of het nu motoren en transmissies van een auto of die van kleine bedrijfswagens betreft, Carrec beschikt over de specifieke kennis om deze vakkundig onder handen te nemen. In de afgelopen 15 jaar heeft Carrec bewezen zich uitstekend staande te kunnen houden in dit technisch zeer innovatieve vakgebied en zodoende is een uitgebreide klantenkring ontstaan, waaronder enkele grote leasemaatschappijen.

Het bedrijf heeft nu 12 vaste medewerkers in dienst, die ieder hun eigen specialisme hebben en zo gezamenlijk een ijzersterke borging van de kwaliteit van het door Carrec geleverde werk vormen. Juist door de groei van het bedrijf én de ambitie van Carrec om deze basis te gebruiken voor structurele groei in de toekomst is besloten om professionele ondersteuning van de directie in te huren.

Na een aantal inventariserende gesprekken bleken in de portfolio van Compent zowel business development, sales management als coaching relevant voor Carrec. Deze diensten worden op basis van een plan van aanpak gestructureerd en in de juiste mix geleverd. Deze interim opdracht begint primair met een evaluatie en analyse van de huidige operatie, zodat een duidelijk beeld ontstaat van het bedrijf.

De doelstelling is vervolgens om, aan de hand van de ambities, zowel de strategische als de tactische planning opnieuw op te stellen en aansluitend de operatie zo in te richten dat deze hier weer volstrekt ondersteunend aan is.

Ronald Versteeg, directeur van Carrec zegt hierover “Na jaren hard werken en door de groei van ons bedrijf was ik echt even toe aan hulp op het gebied van een aantal voor mij nieuwe managementprocessen. Door de combinatie van een gedreven manager met financiële affiniteit zoals de heer Van der Spek met een “automan” zoals ik, krijgt Carrec een sterkere positie voor een gezonde toekomst. Door de steun van hem en door de toelichting op een aantal processen zorgt hij er voor dat ik weer een helder beeld krijg van de prestaties van het bedrijf. Eerlijk is eerlijk, hier en daar konden die efficiënter. We zijn in februari begonnen met Compent en we zien nu al de eerste verbeteringen!”