Referentie The Network Factory

"It is not the strongest of species that will survive, nor the most intelligent, but the one most capable to adapt." Charles Darwin [1809-1882]

Als één van de eerste opdrachten is die van TNF, The Network Factory aan Compent business development services getekend. Na een korte periode van intensieve voorbereiding zal TNF door Compent commercieel ondersteund worden met lead generation en sales management services.

De unieke positie en portfolio van TNF (www.tnf.nl) in de netwerk en telecommunicatie markt leent zich als geen ander voor het ontwikkelen van oplossingen die én langdurig waarde toevoegen aan het rendement van ondernemingen én de strategie volstrekt ondersteunen. TNF heeft bewezen het beste van het leeuwendeel van de leveranciers in deze markt te combineren tot een op maat gemaakte flexibele oplossing voor haar klanten, die bovendien volledig beheerd en transparant geleverd wordt.

"TNF is zodoende een strategische klant voor Compent waar we erg graag mee in zee zijn gegaan omdat deze uitstekend past bij het continue streven om op basis van toegevoegde waarde business te ontwikkelen. De ervaring met, en de contacten in de netwerk- en telecommunicatie markt van Compent, zowel waar het klanten, leveranciers als de laatste technologie betreft, maken een succesvolle inzet voor TNF goed mogelijk." TNF is eind 2006 overgenomen door Vodafone.